Obecné informace o našem bazaru

06.10.2018 09:00

Bazar navštívím pouze jako kupující

Chcete-li si pro své děti pořídit výbavu na jaro/léto, přijďte 6. 10. 2018 mezi 9 – 14 h do Komunitního centra sv. Prokopa, které sídlí na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 13. Čekat na vás bude nejen oblečení a doplňky pro děti, ale i skákací hrad :)


Na bazaru bych rád/a prodal/a nějaké věci

1. Chcete-li se stát prodávající na bazaru, přihlaste se pomocí formuláře:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqS-xKtzL7K8moOCrlnqeSRmFTG5aFPXk9WwfQSQsG6NggYw/viewform?usp=sf_link

Přihlášení bude možné pouze 17. 9. od 9:00! Do tohoto data a hodiny zůstává formulář nedostupný!

2. Prodej je zajištěn. Věci, které chcete prodat, donesete dva dny předem (čtvrtek 4. 10.) v čase mezi 17:00 a 19:00. Převezmeme je od Vás, označíme štítky. O nic dalšího se starat nemusíte. V sobotu v době od 17 do 19 hodin už si jen přijdete pro utržené peníze a zbylé oblečení.

3. Na podzimním bazaru se chceme zaměřit především na prodej podzimního a zimního oblečení. Mimo to bude možné prodat klokanky, šátky, nosítka, hrací deky pro děti a podobné vybavení. Určitě přivítáme dětské lyže, lyžařské helmy, zimní brusle, sáňky apod. Pokud máte něco, o čem si myslíte, že by se dalo do kategorie "vybavení pro děti" zahrnout, konzultujte to prosím se mnou na emailu Barbora.Folejtarova@centrumbutovice.cz. Hračky nepřijímáme. Z hraček povolujeme pouze dětské hrazdičky, hrací stolky a podobné větší hračky, spadající spíše do vybavení.

4. Maximální počet kusů oblečení na jednu prodávající osobu je 150 + max. 10 kusů vybavení a 20 párů bot (navíc k počtu oblečení). 

5. Zboží, které přinesete, mějte označené. Nejlépe samolepkou, na které uvedete požadovanou cenu a velikost. Velice nám tím usnadníte práci. Nebudeme muset hledat cedulky a připevňování prodejních štítků se tím velmi zrychlí. Je možné přinést si i seznam věcí. Ten slouží ale především pro vaši kontrolu.

6. K prodeji zařadíme pouze ty věci, které mají štítek, na kterém je uvedena ! dětská velikost ! - tedy na škále 50 - 164. K prodeji nevystavíme věci, které jsou označené "dospělým číslováním", tedy M, L apod. a je očividné, že se nejedná o dětské oblečení. Pokud bude v průběhu označování zjištěno, že je mezi věcmi více jak 150 ks oblečení, přebytečné věci nebudou k prodeji zařazeny. Děkuji za pochopení.

7. Dobrovolný příspěvek pro prodávající je 50 Kč. Vybraný obnos bude použit na provoz Komunitního centra sv. Prokopa.

8. Jakékoliv dotazy směřujte na email Barbora.Folejtarova@centrumbutovice.cz. Jsem vám k dispozici a na všechny vaše dotazy ráda odpovím.


Pokud máte dětské podzimní/zimní oblečení, které byste rádi věnovali potřebným, můžete nám je během bazaru odevzdat. Oblečení bude distribuováno potřebným (zejména rodinám v krizi) prostřednictvím Šatníků Farní charity Stodůlky www.stodulky.charita.cz Oblečení musí být čisté a nositelné. Děkujeme!

Velice se na všechny těšíme a doufáme, že bazar bude mít podobný úspěch, jako ty minulé.

—————

Zpět